top of page

Bogen udkom i 2018, og vil naturligvis blive annonceret her på siden.

KØB den hos Saxo HER.

Hjertet og Egoet

Hjertet og Egoet - vor tids udfordring, 2018, 180 sider, Illustreret.

 

Bogen beskriver hvordan Hjertet og Egoet virker i dit liv, og hvordan du kan integrere disse aspekter af din person i din bevidsthed, og derigennem blive et lykkeligere menneske!

Bogen er inspireret af det livssyn man finder inden for både den esoteriske og analytiske psykologi, og det er mit håb at den kan tjene til at bygge bro mellem det rent psykologiske og det rent esoteriske livssyn – og frem for alt føre til et livssyn og en livsoplevelse, som vil have Hjertet som en fast ’ingrediens’.

 

Uddrag fra Bogen.

“Udviklingsmæssigt set befinder vi mennesker os i en fase hvor vi konfronteres med to så forskellige energier og impulser, som dem Egoet og Hjertet står for. Bevidsthedsmæssigt befinder de fleste mennesker sig, mere eller mindre, der hvor sammenstødet finder sted mellem disse to typer af impulser, og udsættes derfor for konsekvensen af dette sammenstød. Dette udmønter sig i en situation hvor mange mennesker oplever en ny higen og, på samme tid, en modstand mod at udleve den. Som mennesker er vi for alvor ved at træde ind i en fase hvor vi bevidsthedsmæssigt skal løftes op over vores eget ego, og derved udvide vores aktuelle bevidsthed ud over dette ego. For at hjælpe os i denne udvikling påvirkes vi med nye ’energier’, der blandt andet vil virke som katalysatorer for den udrensningsproces, der skal afstedkomme at den lavere egoismes bånd slipper sit tag i os. Det er derfor en tid for udrensning og integrering, en tid hvor Egoet og Hjertet kæmper side om side, og hvor vi som væsner må forsøge at integrere dem begge i os, på bedst mulig måde. Dette er uden tvivl vor tids store udfordring!”

Bogen udkom i foråret 2018, hos Saxo.

Se forord fra den HER.

bottom of page